Labels

Sunday, April 17, 2011

Majlis Anugerah Pelajar Cemerlang KRUKB

1 April, Jumaat: Persatuan Siswazah Sabah telah mengadakan majlis kesyukuran atau Majlis Anugerah Pelajar KRUKB. Majlis ini dihadiri oleh guru-guru, ahli PSSKB dan KRUKB bagi meraihkan dan memanjatkan rasa kesyukuran atas kejayaan dan kecemerlangan adik-adik KRUKB dalam peperiksaan SPM dan STPM 2010 yang lalu.
Antara pengisian majlis ini ialah bacaan Yasiin dan bacaan doa kesyukuran yang dipimpin oleh Sdr. Adzmin dan ucapan alu-aluan serta pengisian ringkas oleh En. Jumat selaku Penasihat PSSKB.
Seterusnya, majlis penyampaian cenderahati dan sijil penghargaan kepada pelajar-pelajar cemerlang dalam peperiksaan SPM dan STPM 2010. Disini dapat dibuktikan bahawa seseorang yang aktif dalam gerak kerja Islam juga boleh cemerlang dalam akademik dengan syarat hendaklah rajin berusaha dan bijak mengurus masa.
Anugerah Pelajar Cemerlang KRU 2010; Sdr Nornisa (4A SPM)
Dikesempatan ini, warga PSSKB dan KRUKB ingin mengucapkan syabas dan tahniah buat adik-adik yang cemerlang dalam peperiksaan. Bagi yang kurang berjaya jangan bersedih, peluang masih ada dan terbuka luas.
Anugerah Pelajar Cemerlang KRU 2010; Sdr Halimatus Saadiah (CGPA 3.67 STPM)
Anugerah Pelajar Cemerlang KRU 2010; Sdr Sariah (CGPA 3.33 STPM)
Buat adik-adik yang bakal menduduki peperiksaan pada tahun ini dan tahun-tahun akan datang teruskan usaha. Buktikan bahawa adik-adik juga boleh berjaya dengan cemerlang!

0 comments:

Post a Comment